Fortissimo street bar

Fortissimo street bar

У серці мальовничого провулку трапився стріт-бар – сюрприз для мешканців і смілива новинка для гостей! Чому кафе перетворюються на бари, бари трансформуються у паби, а ресторани, не змінюючи своєї концепціі, по кількадесят разів за своє існування переписують кухню? Спробуємо розібратися, куди піти у вечір п’ятниці, якщо ви любителі спокійного відпочинку у напів домашніх умовах, і куди не варто ходити любителям випити і потанцювати.

Чого варто чекати, якщо ви прийшли у ресторан?

  • По-перше, високого рівня обслуговування із дотриманням загально визначених стандартів
  • Авторського меню згідно концепціі закладу із включенням до пропозиції страв певної національної кухні. Нині з’явилося багато мультикультурних ресторанів, але сенс у тому, щоби сформувати якісний, продуманий мікс.
  • Фірмових страв від шеф-кухаря, особливих пропозицій до свят, сезонних пропозицій тощо.
  • Можливості відсвяткувати святкову подію на двадцять і більше гостей.

Мережа «Papa&Mama» пропонує мешканцям Рівного відпочинок у ресторанах «Blues&Jazz», «Porscheнь» та «Offroad».

Кафе – це щось на кшталт зменшеного ресторану. Залежно від сегменту страв, розрізняють кондитерські, дитячі кафе, Інтернет-кафе, читальні, гриль-заклади тощо. Традиційно, рівень цін у кафе нижчий, ніж у ресторанах, стандарти обслуговування відповідно спрощені.

А щоби кафе раптово перетворилось на бар, потрібно наповнити його алкоголем – і чекати кардинальної зміни у сегменті споживачів. У європейських та американських барах прийнято знайомитись, спілкуватись і дегустувати – щоправда, переважно напої. У плані кухні від барів багато не чекають, однак ми спробували зонувати «Fortissimo» і скористатися усіма принадами цілодобового закладу. Сніданки, зазначають гості, відмінні, а поміж виступами ді-джеїв можна і повечеряти. У закладі діє навіть пісна пропозиція – як ознака максимальної лояльності.

До речі, якщо з бару прибрати усе різноманіття алкоголю, лишивши кілька базових пропозицій, і багато якісного пива – можна сміливо називати його пабом! Кухня пабів адаптована під пивні пропозиції і найчастіше містить низку запозичених ситних страв. Також паб відрізняється від бару гучністю музики – у барах вона подекуди дуже голосна.

Музика у Fortissimo – це унікальні плей-лісти, тож перебуваючи у закладі, налаштуйте свій Shazam і насолоджуйтеся!